dimecres, 2 de febrer del 2011

Queden 32 dies

Hola amics,

només queden 32 dies. Les sensacions estan sent molt bones sobretot després de la 1/2 Marató de Barcelona. Ara només he d'acumular un pel més de càrrega i després descansar fent tant sols una mena manteniment a base de "rodar" suau. La marató de Barcelona és el 6 de març vinent i ja queda ben poc.
Faig memòria i retrospectiva...un any enrera estava a l'hospital alternant sessions de quimioteràpia amb analítiques de sang. Intentant que els 3 dies d'administració d'aquell "verí" tinguéssin el mínim d'impacte sobre el meu estat mental. Només el mental ja que era evident que el físic i metabólic me'l destrossava !!!! Com ja ho he dit no desitjo un tractament d'aquest tipus a ningú perque realment es fa molt dur completar-lo. Ja parlaré d'aixó més endavant...
Avui la meva intenció és només inaugurar aquest bloc (o blog...mai he sabut com es diu i s'escriu...) per intentar ajudar a través d'experiències viscudes, anècdotes, consells i altres exemples als qui, com jo, han sobreviscut a la malaltia probablement més "assassina" de les darreres dècades : el càncer.
Ànims, després del dolor, de la desesperació, de la soletat i del més profund sentiment d'injustícia es fa més agradable el tast de la victòria....com a tot esport!
Una abraçada i SALUT!

2 comentaris:

  1. No puc parar de felicitar-te David. Si vols cap consell ja saps on estic.

    Ara a fer bondat i preparar-te per la marató.

    Cuida't molt (juanjo.. el nom es irònic..)

    ResponElimina
  2. Gràcies Juanjo!!!!

    El suport dels amics/familiars és fonamental! I el teu particularment...amb el temps que fa que ens coneixem !!!!!!
    Una abraçada, crack!!

    ResponElimina